Så jävla skönt med en vinst!

Tja!
Igår var jag med Alice, alla andra var så tråkiga så de kom inte. Vi gick från stan till Slussen, hade inget annat och göra. Sen så åkte vi till Fridhemsplan och satt på Västermalms gallerian. Skulle möta Jessica vid 18 och Alice skulle möta Carlos och Jeremias. Skulle följa med men hann inte för att jag skulle träffa Jessica.
När jag träffade Jessica åkte vi in till Hötorget, gick runt lite även om allt var stängt sedan gick vi och åt i Kungshallen.
Efter det åkte vi till Julia och överraskade henne, haha hon blev inte så överraskad! Haha aja, vi va hemma hos henne lite, snackade om våra nuvarande gymnasium och massa annat.Idag var det match mot Täby! Och vi vann med 11 poäng. Så himla skönt faktiskt! Jag gjorde 6 poäng :)HejdåPuss :love:

28 september

Hej!
Jag hinner knappt blogga mer. Jag är antingen i skolan, hemma i typ en kvart och sen har jag träning. 
Men igår hade vi ingen träning, men jag skulle vara vid Upgrades klockan 18, och jag skulle sluta vid 16 men vi hade prov så vi fick sluta tidigare. Jag åkte och träffade Lisa, vi gick runt lite i stan. Sen så träffade vi Jonna och hennes kille :) Vid 17.70 åkte jag till upgrades och hade matte i två timmar. När jag kom hem gick jag och la mig typ. 
Vi hade match förra helgen mot Uppsala och Södertälje. Första matchen va U18 mot Uppsala vi ledde ett tag sen så kommer inte jag ihåg, kommer ihåg att jag spelade assssssssssssssss dåligt, gjorde 0 poäng, väldigt dåligt. Andra matchen som var direkt efter var U20 mot Södertälje, ja vad ska man säga? Vi förlorade :P Jag spelade iallfall lite bättre och lyckades göra 4 poäng. Jag tror att matcherna va i lördags för att i söndags träffade jag Hanna-Maja och shoppade lite och fikade. Köpte en fin orange linne. 
Imorgon har vi ingen match. Jag ska träffa Alice, Mikaela och kanske Klara och Zeke. Sen så senare på kvällen ska jag träffa Jessica. På söndag har vi match i Täby mot Täby.
Juste jag slog mitt rekord på att springa vår vanliga "springrunda" typ 5,17 km. Jag sprang på 28 minuter och mitt bästa va 29 minuter, så en minut bättre :
Ska plugga efter inlägget-.- Haha skit töntigt bild, jag vet men jag har inte uppdaterat bloggen på länge.
Coola ringar
Träningarna vi har på veckan. På tisdagar och fredagar har vi löpning också.
 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

SM första omgången

Hej.
I helgen spelade vi SM första omgången i Luleå. Första matchen var mot BG Luleå. Basket gymnasium alltså. Vi förlorade med mycket... Gjorde 10 poäng andra matchen var mot Höken. Förlorade den matchen också. Vi ledde ett tag men sen så vände det. VI förlorade med 11 poäng. Gjorde 10 poäng igen.
Sista matchen som var igår var mot Örebro och då vann vi. Dock så spelade jag skit dåligt!! 5 poäng gjorde jag.
 
Om jag har rätt så är det blir det typ en till omgång på sportlovet där vi måste vinna mot Höken med 12 poäng för att gå vidare till nästa omgång.
 
 
 
Hejdå
 
 
Pus<33 :love:

.

Hej.
 
Har verkligen inte haft tid med att uppdatera bloggen men nu har jag ett tillfället för att jag har pluggat klart.... typ... ;)
Det var fett roligt i Barcelona!! Så himla varmt! Vi flög ju iTorsdags, åkte till Zurich och väntade några timmar sen så flög vi till Barcelona. Där vi blev upphämtade. Aja orkar inte berätta alla detaljer så nästa dag åkte vi in till Barcelona och gick runt och kollade. Det var trevligt. Sen så gick vi och träffade Mamma, Erik och Nala som.. mm vet inte vad de gjorde.. satt nånstans? iallfall vi åkte till Sitges och badade.
Några timmar efter blev vi upphämtade och åkte till Can ramonet. Haha orkar verkligen inte berätta om alltning. Lördagen var det bröllopet, det var fint och trevligt! Man la sig typ 2 varje natt. Aja istället för att skriva får ni massa bilder. 


Foto: a por el arroz!!XDDDHaha jag bara älskar denna bild! Man kastade ris på när vigseln var klart. Efteråt när man firade eller vad man ska säga kastade han ris på alla. Nala kastade ju självklart tillbaka.  
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:
 

6 september!

Tja!
 
Nu kommer taxin som tar oss till Arlanda!! See you bitches!
Zache fyller år idag! Grattis! :)
 
Hejdå
 
Puss<33 :love:

5 september

Tja!
 
Har inte hunnit blogga pågrund av att jag va i Eskilstuna i helgen och sen har jag ju haft skola. Aja även om det inte spelar nån roll vad jag gjorde för typ fyra dagar sen så skiver jag ändå. 
 
I fredags var det skolan, fixade håret efter skolan och efter det var träning. Löpning efter i det "härliga vädret". Det var fett hemskt att springa i det där vädret, speciellt i skogen. Hela skon blev blöt och bläää!!
På lördag morgon hade vi träning och efter det duschade vi, 30 minuter efter åkte vi till Eskilstuna. Klockan 14.00 eller typ 14.30 kommer inte ihåg, hade vi träningsmatch mot Katrineholm (seniorerna), vi förlorade tyvärr med typ 20 poäng. Gjorde 11 poäng iallfall :) Efter matchen duschade vi och åkte till hotellet där vi stannade. När vi va klara åkte vi tillbaks till hallen och kollade på herrarutveckling. Om jag minns rätt förlorade de deras match. Damlaget förlorade också deras match.
 
Söndag morgon fick vi vakna rätt så tidigt, gå äta och tillbaks till stugorna och göra iordning för träningen. Efter träningen åkte vi hem, åt och städade. Tillbaks till hallen, spelade match mot Eskilstuna, men förlorade. Gjorde 6 poäng. Vi gick och duscha sen kollade vi på herrarutveckling match, de vann. Damlaget vann också sin sista match.
När alla hade duschat klart, åkte vi hem.
 
I måndags var det träning och fys, igår träning och löpning och idag träning och fys och imorgon är det träning och löpning. Träningar nonstop. familjen åker till BARCELONA! Så jag slipper träna, haha nej jag skoja, jag kanske går ut och springer innan vi åker eller crosstrainer!
Som sagt, vi åker till Barcelona imorgon. Vi ska på bröllop, det ska bli jävligt nice!! Vi är tillbaka på måndag!! :)
 
Jag och Hanna-Maja idag! :) Sämsta kvalitén!
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:
 
 
 
 
 
RSS 2.0