ENGLAND!!

TJO bree!!
Glomde blogga att jag skulle till England. Till Mi Padre :)
Mmm maste kolla pa mina gamla inlagg for att se hur lange sen det va jag bloggade. Haha det va typ tre veckor sen XD. Aja orkar inte beratta om vad jag gjorde for tva veckor sen...
Jag har iallafall jullov som de flesta har. Ratt sa nojd med mina betyg. I julklapp fick jag skor, nyckelring, pengar, parfym och shorts. Sen sa kommer jag nog fa lite mer nar jag kommer hem :) Nice! Aker hem pa mandag, nasta ar :D Det kanske blir lite svart att lasa for att det inte finns a,a och o med prickar ;)
Idag kvall ska vi bowla lite. Kul! Juste har shoppat lite. Tva blusar, leggins, linnen, en brun vaska och strumpor och imorgon ska vi tydligen shoppa lite mer.
 En bild fran Litauen tagen av Fia :)

GOTT NYTT AR GOTT FOLK! Kommmer nog inte blogga tills jag kommer hemHejdaPuss<33 :love:

Halleluja!

Tjatja!
För en vecka fick jag en allergisk reaktion igen :P Haha det började under typ slutet av andra perioden. Jag hade glömt medicinen jag skulle ta om jag fick den så, Kenneth fick fick ringa mamma som skulle ha med sig den. Vi gick ut och väntade och väntade och desto längre tid det tog blev det värre och värre. När mamma kom, fick jag den lila tabletten som hjälpte inte ett skit xD. Det blev typ svårare att andas så mamma ringde ambulansen som hämtade mig typ halvvägs eller nåt. Jag blev inlagd och vi vet fortfarande inte vad det är. Precis som förra gången men för den här gången måste jag undvika att äta vete. Om jag gör det måste jag vänta 4 timmar innan jag tränar sen så var nånting om efter jag tränat, kommer inte ihåg. Och den här gången fick jag en kit som jag måste ha med mig överallt. Snart är det match mot samma lag! :)
Sista helgen jag säljer AFTOBLADET!!! OH PRAISE JESUS!!! :D
Hejdå
Puss<33 :love:

LITAUEN VAR GRYMT!!!

Tjatja!
Vi(F96), P96 och P97 åkte till Litauen i tisdags! Spela matcher kolla på euroleage matcher.
Vi vann alla våra matcher. Haha första matchen var mot 98/99 men vi trodde det var 96:er men vi vann ändå. Vi vann med 14 poäng, andra match över 14 poäng mot 97:er och den tredje mot 96:er över 14 poäng. Vi vann med högre poäng vid varje årskull typ xD
Men killarna förlorade alla sina matcher :( Mellan matcherna så gick vi till den stora marknaden akropolis och handlade massa godis och grejer :D va med killarna och massa grejer. Vi kollade på euroleage match mot Zalgiris(Från Grekland)- panathinaikos (Från Spanien) i nån arena. Haha minst 14000 människor!!! Haha jag är seriöst minst 14000 det var nästan ingen toooom plats!
Om ni kollar på klippet kan ni se att det va helt fullt!! Det var riktigt kool att se.
Haha alla i Litauen kollade typ snett eller vad man ska säga, det fanns inga mörkhyade i Litauen så de kollade lite extra på mig xD
I torsdags efter matchen så var det Litauiska barn utanför dörren och när jag gick ut så såg de mig och ba WOW :D Haha det var roligt.
Idag va det julfest i hallen. Gosdiaregn och dam- och herrmatcher :)
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0