Lite fula ego pics

Förlust mot de lite "äldre"

Tja!
Igår va jag med Lisa, vi chillade galet hela kvällen.
Idag mötte vi Telge stars, dam 2:an i Smedhagshallen. Vi förlorade med 15 :( dock så var det en klar förbättring från förra gången vi mötte de. Haha få förlorade vi med 35 poäng.
Jag spelar alltid så jävla dåligt i den där hallen!! Gjorde bara 1 poäng på hela matchen -.-
HejdåPuss<3:love:

Jan. 25, 2013

Vinst med 22 poäng

Tja!
Vi vann matchen idag mot Eskilstuna!! Så jävla nice, förra veckan då vi mötte de förlorade vi med 12 poäng, borta plan! Idag tog vi revansh!
Nu måste jag plugga!!! Har prov på onsdag och det fick vi reda på i onsdags så har inte hunnit plugga så mycket!HejdåPuss<3:love:

Ännu en förlust :(

Hej!
Igår morse åkte jag och Linnea och kollade på RM i hallen eller det var bara en match, vi kollade på och det var mot Blackeberg-Arvika.
Blacken vann med mycket. Efter matchen åkte vi hem. Nu var det att ladda till våran egen match mot Norrköping!
Vi va 8 spelare och vi förlorade med 2 poäng, rätt så surt faktiskt. Gjorde 6 poäng. Haha det va allt jag behövde att skriva om matchen.
Match idag mot Eskilstuna 13.30!


Hejdå


Puss<3:love:

Jan. 18, 2013

Jan. 17, 2013

Grym eller?

Vinst, förlust och förlust

Tja!
Vi förlorade matchen mot Solna i lördags, vi spelade jämt hela matchen men i slutet tappade vi. Samma sak hände igår mot Eskilstuna. Mot Solna gjorde jag bara 4 poäng och mot Eskilstuna 8 poäng.


HejdåPuss<3:love:

Tbs till det vanliga

Hej!
Skolan har börjat, säsongen har börjat, massa läxor och allt är precis som vanligt.
Idag hade vi match mot Alvik i dam 2:an men typ hela deras lag är i Polen så det va massa yngre med i laget. Men de va ju bra!Vi vann med ett poäng, väldigt spännande ;) Gjorde 16 poäng :) har så ont i kroppen, har rivsår i armen, bula i smalbenet, bula ovanför hälsenan, och jag är trött! Imorgon är det match mot Solna i Vasalundshallen! Tagga!!


HejdåPuss<3:love:

2013

Hej!
Hoppas ni hade ett bra nyår. Jag hade det trevligt med Leila.
I torsdags gick jag och Fellan på bio och såg på en oväntad vänskap. Haha ja igen! Igår tränade vi klart våra träningar 13 träningar på 7 dagar, det känns nice. Igår efter träningen åkte jag in till stan och träffade Klara och Hanna-Maya. Det va trevligt och idag ska jag träffa Jessica. Vi ska typ baka och kolla på film.HejdåPuss<3:love:

RSS 2.0