Utkast: Aug. 27, 2012

Tja.
Hade två träningar i lördags sen så chillade jag i söndags :)
 
 
 
Nu måste jag lägga mig innan mamma kommer inte och jag får skäll! :D
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:

STOLT!

Holla amigos y amigas. Eller nånting sånt.

Hade skolan igår, vi hade stationer med genomgånger. Mänskliga rättigheter är temat. Det va helt okej :)
Haha nu är det inte så stelt längre, man skattar med alla, addar alla på fb och såna saker.
Efter skolan, åkte jag hem och efter två timmar var det träning.
Efter träning löpte vi som vi har gjort ett tag. Vi springer till slingan, springer slingan och springer tillbaks till hallen och det skulle man göra under 30 minuter. Jag fick 29 minuter :D Skit stolt! I tisdags fick jag 31 minuter så ja har förbättrats med 2 minuter. Sämsta tiden jag har fått är 33 minuter och det var fredag efter Summer Camp och vi hade tränat onsdag till fredag och löpning efteråt. Juste enligt Bumbaaas mobil app så löper vi 5.17 km ;)

Haha lite ego pics. Bilderna blir inte lika bra som när jag hade en experia (kvalitén). 
 
 
Hade kul med kameran!
 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

22 augusti

Haha tja tja bloggen!
Började skolan igår. Det var väl kul! Massa tjejer!! Det går två killar i min klass åtminstone och självklart massa tjejer. Vi började 09.00 och satt i aulan i typ en timme och lyssnade när rektorn pratade. Efter det fick vi träffa våra mentorer och alla som gick i klassen, gick till ett klassrum. Presenterade sig och så.
Första dagen var det lite stelt, haha jag hade en liten tanke med att typ byta klass eller nåt. Det var ju ändå första dagen, alla är ju inte sig själva.
Men idag började vi 09.30 med att lyssna på en kille från Sveriges Elervkårer och sen så lyssnade vi på en man som pratade om studieteknik. Efter det var en rast i en halvtimme och sen lunch. Efter lunchen fick vi våra scheman och skåp och vi skulle gå till Kungsholmen för att kolla där vi skulle ha lektioner. Innan vi gick ditt så hade våra mentorer delat upp oss i två grupper och vi stog i rad. På en sten grej. Vi skulle nummer ordna våran sko storlek. Efter det började men typ snacka mer. Nu är det roligare för att man har ju lärt känna några fler :)

 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

Gone, gone and gone

Tja!
Va på ung i lördags, med typ samma personer, träffade fridrottsklassen! Skit kul. Nause och Basto va några av dj:s. Det var bra musik. Allt va skit kul innan någon tog min telefon. Det värsta va att jag visste att den kunde bli stulen så kollade fickan typ varje tredje minut eller så.
Nästa sekunden va min ficka öppen och mobilen borta :( Då var det inte så kul längre :( Om man ringde mobilen kom det inte fram. Aja. Imorgon börjar skolan! Haha tillbaks till Konradsberg, igen. Haha jag hoppas det går en kille i min klass iallafall, mm har jag skrivit vart jag kom in? Kungsholmen västra, vård och omsorg. Det är typ kungsholmen bara att vi har lektionerna i Konradsberg.
Haha en inte så fin bild på mig idag :P

18 augusti

 
Vi kom 3:a det här året. Haha förra året skrattade typ ingen!
Kan lägga upp den.
 
HAHA -.-
 
 F02 kom 2:a sjukt roliga och söta!
 
 
 P95 kom 1:a
 
Madagascar 3 var fett rolig!
 
 
Hejdå
 
 
Puss :love:

18 augusti

Tjo!
Jag kom tillbaks från lägret i söndags. Det var kul. Massa träningar blev det uppenbarligen, 5-5 turnering, mitt lag vann, skattjakt, kabaré, bad, disco, bowling, chillade ;) Och vi kollade på basket också :)
Nu är man tillbaka till verkligheten igen :( Vi hade träningar ondags-fredag plus löpning. Snacka om att man var helt slut när man skulle löpa igår. Haha speciellt de som hade löpt i torsdag också!
Igår efter träningen åkte jag hem gjorde mig iordning för att åka och träffa Alice, Klara, Jennifer och Jennifers kompisar Ida och Mikaela :) Haha vi gick till ung, vi ville bara se Panetoz men det började halv tolv. Men det var kul. Jag såg jättemånga som jag kände också! Några av de är Lisa, Amanda, Saron och massa fler.
Ska nog träffa de idag också. 
Nu kommer lite bilder! Bea och NalaIgår! 
 
Nu ska jag på bio med Nala och se Madagascar 3 :D
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:
 
 
 
Ps. Video från Kabarén lägger jag upp sen

Tomorrow i'm gone again! YES!!

Hejhej!
Idag har jag varit med Bea och Nala, chillade lite i Vasaparken ;) Har packat klart allt också!
Imorgon blir det summer camp i 10 dagar.
Skulle lägga upp några bilder, men det funkar tydligen inte för att usb-enheten känns inte igen-.-
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

I'm back :)

Tja!
Jag kom hem i måndags. Det har varit bra i England. Haha ni måste jag säga vad jag har gjort. 
Jag har gått på gym, shoppat, bio, T.G.I F, grillfest, sovit över hos massa och kollat när min pappa spelat amerikanskt fotboll för första gången, haha jag hade ingen aning att han var bra, eller jo. Han har ju massa priser och så hemma men det är ju några år tillbaka. Han lyckades göra två touchdown och hade ont i ryggen. Haha stolt dotter! Han är så lat annars men han är skit snabb inne på plan!
Min urgulliga homie!!
 Latisha och Kyla.
 
Omari, Jaden oc Tyshai :)Helt besatt av mobilen!Haha orkar inte rotera den.
<3Klockren bild
Det blev tyvärr en förlust :(
 
På fredag åker jag till summer camp för tio dag. Haha slipper vara hemma!
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:
 
RSS 2.0