Sportlov

Tja! Berättar kort om förra helgens och helgens matcher.
Ettan mot Lidingö, vilket vi vann. Gjorde inga poäng, på söndagen mötte vi Solna och vi vann den med då gjorde jag 16 poäng.
Alla tre matcher som vi hade i helgen förlorade vi. Mot BG gjorde jag inget, mot Stars gjorde jag 2 och mot Hephata gjorde jag 27.
Både igår och idag har vi inga träningar, igår gick jag till bio med Alice, vi såg the Wolf of Wall street. Den bar bra!

Matchens lirare

Glömde nämna att jag blev matchens lirare. 


2/2 vinster

Tja! 
SM är igång! Första matchen var igår och vi vann mot Alvik! Den matchen var underbar, haha helt obeskrivlig!! Gjorde 9 poäng och idag mötte vi Helsingborg och vann. Gjorde 15 poäng. Sista matchen är imorgon mot Uppsala, jätteviktigt att vi vinner den!



6 personer....

Tja!
Har inte skrivit på hela veckan pågrund av att det är mycket nu innan praktiken, dessutom tränar jag varje dag. 
 
Kan berätta lite snabbt om förra helgens matcher. Vi hade två styckna, en U19 och en damettan. Vi vann U19 matchen med 13 poäng. Jag gjorde 21 poäng. Ettan matchen mot Central förlorade vi och jag gjorde 8 poäng.
 
Matchen idag mot Norrköping var lite jobbig då vi bara var 6 personer och dessutom hade vi lite foulproblem. Jag slog iallfall mitt rekord och gjorde 25 poäng. Halva av lagets poäng. Oj glömde nämna att vi förlorade!
Igår hade vi ingen träning pågrund av att det var pingis i hallen, så jag gick på bio med Fellan och såg paranormal activity. 
Ikväll ska jag träffa Alice och några till och vi ska ut och äta i Vapiano. Mysgt värre.
 
Bilderna tagna av Kenneth.
 
 
RSS 2.0