Lite basket bilder :)

Börjar bli lite ont om om bilder!
Den va tagen förra helgen :) och det blev mål :P
Haha... Alla bilder är tagna när vi möter täby.
Haha den här bilden blev väldigt bra, dock kommer inte jag ihåg att jag drog hennes tröja? Haha kolla motståndarna, 6 och 7 :D Hah aså tråkig humor..
Hejdå
Puss<33 :love:

OPS! :O

Haha hej!
Kände att det var dags att blogga lite? ;) har varit väldigt upptagen! Nu är jag också rätt så upptagen men bloggar ändå.
Haha kan ju berätta att det inte gick så bra för oss i RM för typ en och en halv vecka sen :( och jag blev chockandes matchens lirare på första matchen och på sista matchen blev jag utfoulad. Det var vid tredje perioden så det var rätt så surt! Men det var kul ändå :)
Förra macthen var det sista seriematchen och det blev vinst!! :D Mot täby som vi förlorade med i RM, så det var väldigt nice. Tack vare den vinsten kom vi till A-slutspel som spelas nu i helgen :)
Idag har jag Natasha och Ben filmat lite på vår film. OM den blir bra kanske jag lägger upp den. Vi håller på med att göra filmer på bild/film och drama lektionerna :)
Och nu måste jag fortsätta med biologi :(
Hejdå
Puss<33 :love:

RIP

Hej!
Har inte skrivt på länge! Har varit väldigt upptagen med plugg. Den här veckan hade vi liksom nationella i kemi, engelska redovisning, en engelsk bok skulle vara utläst, svenska prov, histora läxförhör och biologi läxförhör-.-
En lärare gick tyvärr bort för en vecka sen :( Jag kände henne faktiskt, hon va min ledare när jag var skolpolis i femman! Det var synd :(
I helgen så är det RM!!! Final eight!! Wish us luck!
Söt :)
Hejdå
Puss<33 :love:

3 dagar kvar!

Tja!
Har haft träningar hela veckan, men har inte kunnat tränat för att jag har varit sjuk och nu är jag förkyld :P Jag va på bio i tisdags och kollade på safe house med Bea, sen idag tränade jag. Efter det gick jag och Nala och kollade på mästerkatten. Den va rolig! har inte gjort så mycket nu under lovet! bara chillar galet! :) Nu på lördag och söndag är det match. Vi sju styckna imorgon och vi möter Linköping D2. Jag är så avendsjuk på de som gick till AVICII!! Till och med Bruno fick biljetter-.-
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0