I'm yours

Holla!
Haha jag märker att jag skriver typ varje vecka. Men det blir väl bra? DÅ har jag mycket att berätta? :)
Haha berättar lite om förra veckan! Det blev förlust mot alvik men det va rätt så jämt på typ första halvlek eller nåt. Gud vad de foulade... Aja. Sen så eftermiddagen skulle vi åka till Nynäshamn där vi åkte till Gotland. Tog några timmar. Haha chill det va med att hänga lite i båten ;)
Match nästa morgon. Haha snacka om åldersskillnad, haha vill inte verka taskig men en spelare var typ 97:a och en annan va typ 50 år gammal. Men de gamla eller lite äldre så det inte låter så elakt gjorde ju flest poäng.
Gud vad de foulade och håll på och domarna va inte så vakna heller. Det blev ännu en förlust :(
Åkte båt tillbaks till Stockholm på eftermiddagen.
Juste fick ont i revbenet vid uppvärmningen, det gjorde väldigt ont när jag spelade.
I måndags var det träning men jag var inte med pågrund av revbenet. När Erik kollade vad jag hade för fel, typ låsningar i muslkerna. Hela vänstra sidan stod typ upp :P Det blev en behandling på tisdag morgon, hahah gud vad obehaligt! Speciellt när det knakade. AJ!! Det kändes iallfall bättre efteråt.
Igår var det ROMME!! Haha så himla kul asså! Haha det fett chill i bussen, lungt och fridfullt! Haha skoja men det va kul! Åkte med lite olika, först skulle jag åka med Tapper men sen blev det att vi åkte en hel grupp som splittrades lite då och då hahah. Haha jag åkte svarta backar typ andra gången i hela mitt liv :P Haha tror jag ramlade tre gånger, haha det första va typ på en blå backe :P Men jag typ "bromsade" och typ lutade för mycket och det va is under så. Men ramlade aldrig så att skidorna gick av!
Haha så kul det va när jag och några kompisar står och väntar på några andra som ska komma ner och jag ser en kille åka typ rakt framför mig och glider på mina skidor. Men om han va lite smartare kunde han sagt ursäkta eller nåt, jag fick hans jävla tumme i mitt öga! Haha jag ba "aj din *****". Stackars pojke som blev utskrattad!
Sista lektionen idag! Haha roligt roligt :D
Nu har jag skrivit väldigt mycket! Se till att läs allt också! Men det har ni ju gjort om ni läste det där ;)
Bild som ger sommar minnen!
Hejdå
Puss<33 :love:

Match

Tja!
Snart är det match mot Alvik i thorilds! Sen så på eftermiddagen åker vi till Visby och bor på hotell :D
Haha på söndag ska vi möta Visby :) Nice helg!
Haha hade gemensam träning med P96 igår, det var faktikst kul :)
Hejdå
Puss<33 :love:

Fjärden gången gilt

Hej!
Haha vi förlorade matchen förra helgen :( Det var väldigt kul på Jessicas middag :)
Den här veckan är ju bara för mycket :P
Måndag: några läxor och fick en allergisk reaktion på träningen. Jag lyckades med sprutan så jag behövde inte åka in som tur var. Så satt och kollade typ halva träningen...
Tisdag: Svenska nationella läsförståelse på morgonen, det gick väl bra? Vi hade match mot Djursholm men vi förlorade :( gud så dåligt jag spelade!
Onsdag: Simtest och livräddningstest sista lektionen och träning efter det-.- Snacka om trött i armarna!
Torsdag: Svenska nationella upsats. Mm jag tror att det gick bra skrev om hur det är att vara ung idag.
Fredag: Träning i Beckomberga och spanska läxförhör. I helgen så är det match mot alvik sen så åker vi till Visby och spelar där på söndag. Nu måste jag plugga för att jag har teknik/religion läxförhör och samhällsprov till nästa vecka-.-
Hejdå
Puss<33 :love:

Match

Hej!
Glömde skriva att vi förlorade mot Katrineholm-.- Aja idag har vi match mot damer utveckling. Alltså de som spelar i samma klubb som vi ;) Matchen är 15.30 i vällingbyhallen :) Efte det måste jag duscha och sminka mig snabbt för att ska till Jessicas "middag" i O'learys :D
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0