Den som skrattar sist hade svårt att fatta poängen ;)

Tja!
Imorgon åker jag till England :D Jag flyger till Manchester sen så krm mi padre och hämtar mig. Tror det kommer bli kul faktiskt :D Vi ska till massa ställen så det blir nice :P Vet inte om jag kommer inte blogga så mycket, men jag gör mitt bästa :P Idag har jag typ packat resten och grejer... Flyget går typ 16.30.. Aja ha en bra middsommar! Medans ni äter sill med potatis och jordgubbar med grädde så sitter jag typ i flygplannet xD Undrar om de firar det i England?
:)
Hejdå
Puss<33 :love:

Haha alltid lika kul och prata med Jessica xD

Tjo!
Tränade idag morse sen så åkte jag och morsan till Spånga station och handlade lite. Köpte jättegoda JORDGUBBAR!! Mums! Sen så efter det så skulle hon åka till jobbet och jag åkte till HM och köpte ett par saker.
När jag kom hem så skulle jag göra runda bollar av bröd som min mamma hade jäst, haha men det blev inte bollar blev typ jag vet inte vad men långt från runda bollar. Haha det var kletigt väldigt kletigt ;) Haha men brödet blev jättegott!!
Sen så kom Bea, hon åt middag och grejer.
Pratat med Jessica också haha så kul det är att prata med henne xD och nu ska jag gå och borsta tändera!
Hejdå
Puss<33 :love:

Packa buu ;(

Hejhej!
Idag har jag faktikst gjort massa med grejer. Mamma ringde mig imorse och sa att jag skulle vakna för att vi skulle till frissan och se om hon hade tid-.-
Jag, Bruno, Nala och mamma åkte ditt och de hade inte tid idag men imorgon så hade de.
Sen så när vi åkte sa mamma att jag skulle boka tid tills imorgon så jag ringde upp henne och bokade och frågade hur mycket det kostade. Hon hade tid för mig idag klockan 16:00 och för Nala 09:00 imorgon :P Haha tur för Nala att hon fick den tidiga tiden ;)
När vi var hemma så gick jag ner till gymmet och tränade en timme, efter det så åkte jag in till stan och var med Bea. Vi gick runt och kollade, åt och snackade en massa :D Efter det så åkte jag tilll Fridemsplan, jag fick typ vänta 1 timme och 40 minuter tills hon började med mitt hår-.- Hon hade en kund.
Efter två timmar så var jag äntligen klar! Nöjd!! :)
Hennes hår :)
Sweeet.
Man måste ju bara ÄLSKA kjolen *host *host.
Nästan klar..
Klar!
Ni kanske inte fattar hur hon har gjort det eller? Hon har flätat runt sen så i mitten kan man ha en tofs.
Hejdå
Puss<33 :love:

"Svenskt sommar" -.-

Tja!
Måste det regna eller?-.- Idag morse så tränade jag sen så har jag inte gjort nåt speciellt dagen...
Här kommer bilder som jag har tagit från hamnvakten ;)
Visa IMG_3305.jpg i bildspelCoooolizzzhhh!!
Visa IMG_3304.jpg i bildspel :)
Visa IMG_3303.jpg i bildspel
Visa IMG_3302.jpg i bildspel
Visa IMG_3299.jpg i bildspel
Visa IMG_3359.jpg i bildspel
Visa IMG_3358.jpg i bildspel
Visa IMG_3355.jpg i bildspel
Visa IMG_3350.jpg i bildspel
Hejdå
Puss <33 :love

Something borrowed och kung fu panda 2

Hejhej!
Igår eftermiddag så var jag med Lisa, först åt vi middag haha det blev donken, sen så blev det bio. Vi kollade på en film som hette something borrowed. Handlar om två bästa kompisar  en tjej ska gifta sig men den andra bästa kompisen gillar hennes fästmö och han gillar henne också, ett ord DRAMA!! :) Men den var rätt så bra ändå!
Haha idag så ville Nala gå på bio och hon ville se kung fu panda 2. Så vi gjorde det xD Bio två gånger i sträck. Imorse gick jag ut och joggade lite :P Jag ska typ jogga hela veckan sen så tränar jag inte i England ;) Smart jag är!
Nala fick sin biobiljet när hon har hos doktorn och skulle ta blodprov-.- Sen när fick man en biobiljet? :O
Hejdå
Puss<33 :love:

Mina händer luktar SKITTT!!!

Tja!
Var ju hamnvakt igår och idag ;) Det gick bra :P Haha fiskade vid tre tiden och jag fick en gädda!! :D Nice va!?  Gäddan ligger nu i ugnen ;)
Gick inte på första träningen för att jag kom hem vid 6 tiden eller nåt. Jag sov typ till tolv. Träning klockan 17.00, den var rätt så rolig!
För några minuter sen så rensade jag en fisk för första gången i mitt LIV!! Jag vill helst inte göra det en gång till. Såååå himla äckligt, man måste skära upp magen och ta bort inälvorna! Det var det äckliga!! Hade inga handskar heller-.- Det som är på fisken, nåt kladdigt är också väldigt äckligt för att man måste hålla fisken när man tar bort "grejerna" och sen när man tvätar händerna så måste man typ skrubba bort det. EWW säger jag bara!!
Inga mer träningar nästa vecka, på onsdag åker jag till England och är där o två veckor! Men vekcna därpå har vi träningar men då är inte jag i Sverige.Där är fisken fortfarande levande!! Cooolt va?? Haha skoja xD
Det står Nutte! Haha så fail jag skulle beskära bilden i mobilen så man kunde se namnet men jag raderrade den istället-.-
Nu måste jag gå och tvätta händerna för hundrade gången!!
Hejdå
Puss<33 :love:

Hamnvakt!!

Tja tja bloggen!
Idag ska jag vara hamnvakt med Bruno och Kenneth :D Haha det nice för att jag tjänar lite cash ;)
Igår skulle jag gå på bio mellan träningarna med Nala men det ville hon inte, sen så skulle jag gå på bio med mamma men det blev för sent för att det kom kom gäster i restaurangen. Så inget bio blev av :(
Måste göra mig iordning!!
Hejdå
Puss<33 :love:

Dubbla pass!

Hejhej!
Jag har inte så mycket att skriva om, jag var bara hemma och chillade i helgen!
Idag hade vi träning sen så skulle vi springa men vi gjorde inte det :P Kommer inte ihåg varför men vi ska göra det på de andra träningarna. Efter första träning åkte jag hem och gjorde typ ingenting sen så åkte jag till andra träning. Den var rolig xD
Juste jag skulle lägga upp bilder.... Gör det nån annan gång! Eller? ;)
Men nu msåte jag gå och hjälpa mamma med hennes iphone-.-
Hejdå
Puss<33 :love:

SOMMARLOV!!

Hejhej!
Äntligen sommarlov. Det är det bästa med skolan är när man "går över tröskeln" och det blir sommarlov! Efter skolan så var jag med Saron, Vida och Curre. De skulle grilla med sin klass i humlan. Hade inget och göra så jag följde med de!
När vi va i humlan skulle vi leta efter deras klass, men vi hittade de inte så vi satte oss på gräset :P Sen så kom det en från deras klass och sa att hon visste vart de skulle sitta! Så vi gick ditt och där satt de flesta. Haha de skulle grilla men ingen hade köpt kort-.- Haha de hade med sig engångsgrillar, läsk, chips och grejer med inte korv xD Men det var några killar som gick och köpte det sen!
Jag skulle typ på bio sen men det blev lite ändrade planer. Sen så åkte jag hem när typ Saron och de åkte. Kul dag!!
Här kommer lite bilder som Natasha har tagit!
Jag, Thyra och Ocsar :) Där ser ni min klänning som jag fick väldigt många kommentarer från, haha till och med en främling kommenterade den.
Glad tjej :)
Hehe :)
Haha...
Kommer sakna dig Thyra, har det bra i internat! <3
Hejdå
Puss<33 :love:

10 juni imorgon!!

Tja!
Hehe har inte bloggat på länge ^^
Det har inte varit så mycket att skirva om. I tisdags hade vi en mötte med vår nya coach Berntsson sportchefen i klubben :)
Det är synd att vi måste "lämna" vår gamla coacher för att vi har haft de rätt så länge, mer än fem år!! Haha de kan våra matchnummer utantill och allt xD
I onsdags hade vi träning det gick bra men det var så himla varmt i hallen att man typ svettades ihjäl bara man kom in i hallen-.-
Idag hade vi en timmes träning och sen så gick vi ut och sprang grimsta slingan. Vi ska gör det ska vi blir skadefria!!
Fett nice imorgon är det skolavslutning! Snacka om att man längtar galllllet!!
Här kommer min surrealistiska bild som jag blev klar med för nån vecka sen!
Hehe ful eller hur? Jag fick iallafall VG!!
Fick inspriation av denna FINA bild!
Ni får bilder av Götet imorgon!
Hejdå
Puss<33 :love:

Invigning av punkten!

Idag var det invigning av punkten . Så jag åkte ditt och träffade Sara och hennes kompis. Jag och Sara var med i skott tävligen men missade efter andra ronden, sen så gick Sara men då kom Helena :P Vi spelade match mot varandra och spelade  match mot Robban, mm jag tror vi vann eller hur Helena?
Nu är jag hemma och chillar gal1!!
Hejdå
Puss<33 :love:

34 år :)

I fredags så fyllde min mamma år, men jag var inte i Stockholm då ;( Skulle verkligen vilja se när hon fick en IPHONE 4!! :D Snacka om att jag är lite avensjuk! Men grattis i efterskott, älskar dig!! :D :love:
Achan
Hoppas du hade en bra dag!
Hejdå
Puss<33 :love:

Borta bra men hemma bäst ;)

Hejhej!
Igår så kom vi hem. Vi vann hela vår gruppserie med bara sex spelare ;) Haha jag tror att de underskattade oss för att vi va så få men vi vann över de ändå ;)
Sen så förlorade vi på sudden i 8- del, väldigt surt asså! VI kämpade iallafall :) Bra spelat alla tjejer!
Haha så himla fail första kvällen så fick jag näsblod precis innan jag skulle lägga mig-.-
I torsdags var det match kommer inte ihåg mot vilka men vi vann sen så tror jag att vi gick och kollade på vits match, de vann också.
I fredags hade vi också match sen så efter matchen så gick vi till LISEBERG!! :D Det var väldigt nice, juste vi gick till liseberg innan matchen också och sen efter matchen ;) Haha jag vågade inte åka atmosfear, verkade jätteläskigt och att det var en timmes kö. Inte värt det, men Fellan och Lily åkte och medans de var och väntade i kön så hann jag och Tammy åka ungefär fyra åk!! :P
Haha jag och Tammy var med några killar när vi åkte balder, uppskjutet och kanonen och Samuel blev så rädd!! :D
I lördags så hade vi filmmys med chips och godis, vi kollade på remember the titans, det var en bra film.
I söndags så var det att packa igen och städa, vi fick vänta typ tre timmar tills bussen kom och körde oss till Gothia där vi skulle kolla på P96, F95, och P94 B- slutspels final. De alla vann B-slutspelat. Så alla från blackeberg kom till A- slutspel och jag tror att de flesta förlorade vid 8-delen eller kvarten men P96, P94 och F95 var de ända som inte kom till A- slutspel. Haha fattar ni? Aja jag hade iallafall jättekul synd att det var sista cupen med coacherna :(
Bilder får ni nån annan dag ;) xD
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0