Lagfotografering idagHaha!

SwagSmile24 november

Tja, vi hade match idag i dam 2:an. Vi förlorade. Gjorde 10 poäng, vi skulle egentligen haft en till efter men den blev inställd tyvärr.


Hejdå


Puss:love:

Nov. 18, 2012

Follow me

Haha skaffade instagram igår. Typ hundra år senare. Har knapp några följare!! Följ mig gärna!
serahengstrom :)

Följ mig på instagram: serahengstrom

Hej!
Igår hade jag en liten middag med några kompisar, det va trevligt.
Efter det åkte vi in till stan och hämtade ut biljetterna till filmen möhippan. När vi hade hämtat ut biljetterna, försökte vi leta efter ett fik som skulle vara öppen ett tag till.Först gick vi till John Chris eller vad den nu heter men den skulle stänga efter en kvart. Vi tänkte åka till Cafe 60 istället. Men det blev lite fail. Haha från Östermalmstorg hamnade vi i Karlaplan och köpte godis istället. Sen så åkte vi tillbaka till Sergel. Det blev en promenad istället för fika. Aja filmen va bra!


Hejdå


Puss:love:

14 November

Tja,
Vi hade våra vanliga samtal med coachen igår. Fick reda på att igår hade vi tränat 51 träningar sen säsongen började typ och jag har missat tre. 6% alltså ;) Jag har varit sjuk en av de gången och bortrest de andra två. Fick två fel på matte provet eller fick ett fel och rätt på den som jag fick fel på bara att det saknades ett till tal haha ni fattar inte vad jag menar?Hejdå


Puss :love:

13 november11 november

Hej
Påväg hem från matchen som vi förlorade. Vi mötte Täby. Vi förlorade med rätt så mycket. Jag gjorde 9 poäng den här matchen.


HejdåPuss : love:

Haha!Haha bilden blev fett dålig på mig, men den blev så bra på Zache ju ;)

16 bast då!

Tja!
Då är man 16 år. Trevligt! Fick en ostbricka till frukost. Det var nice :) VI vann båda matcherna, så himla skönt! Gjorde fyra poäng första och 5 poäng andra matchen. Efter det åkte vi hem, jag duschade och fixade mig lite. Vid sex tiden var det middag! Det var trevligt! 
Idag har jag fått en samsung galaxy gio. Väldigt nice mobil faktiskt, den har massa apar som den andra mobilen inte hade t.ex. instagram. Så har hållit på med den ett tag! :) 
Jag har fått nya basketskor, senaste modellen av adidas crazy ligt! Jag ska börja använda de på måndag, en jacka, presentkort, lite kläder, jag tror jag kommer från pengar av de från England, men kuverten har inte kommit än, Bea och Zache bjuder mig på fika och bio nån gång :) Nu sitter jag helt slut. 
Match mot Täby imorgon i Thorildsplan. 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss:love:
 
 
 

26 minuter kvar

Tja!
Sista inlägget och sista bilden som 15-åring. Haha gud vad löjlig jag är!
Två matcher imorgon! Första är mot U18 Fryshuset och den andra U20 Vännerstaden typ? Nice att första matchen blev flyttad till 13.15 istället för 10.30! :) Hoppas det blir en bra dag imorgon då!Hejdå


Puss :love:

Uggs och Gant jacka

Tja!
Hämtade ut mina Uggs idag, som jag beställde för typ 10 dagar. Bara svarta vanliga.
I Tisdags fick jag en ny jacka. Jag skulle pröva den och se om jag behövde byta, det var därför jag fick den i tisdags. Det komiska var att jag hade en gant tröja på mig efter träningen och sen när jag kommer hem får jag en jacka med samma märke.


Hejdå


Puss :love:

3 dagar kvar då

Tja!
Vi förlorade matchen i söndags mot Skuru IK. I dam 2. Gjorde bara 2 poäng. Inget mer om den matchen.
Igår åkte vi efter träningen och kollade på Sundsvall mot Solna i Solnahallen. Det spännande i sista perioden. Solna ledde för det mesta men i slutet gjorde Sundsvall poäng och Solna gjorde väl typ några misstag?
Imorgon är det omprovsdag. Alltså om man har missat något/några prov ska man göra alla imorgon. Men jag har gjort alla prov så jag är ledig! Dock har jag utvecklingssamtal 13.15 och efter det ska jag fixa håret.
Juste fick A på historia provet om de tre revolutionerna och vård och omsorgs provet om mat-dryck-vila, och 4 fel på medicin provet om medicin. Det enda som går bra är typ skolan-.-
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss :love:
 

Gamla bilder

Tja!
Här kommer bilder från i onsdags! Tog den med mammas iphone, och sen skickade jag bilderna till min fb och nu lägger jag upp de på bloggen.

 
Mitt hår är kaos

 
Bröllopet
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:
 

Min jävla mobil!-.-

Hej!
Min mobil är trassig! Den går inte att sätta på eller ladda! Jag har haft kontakten i sen igår. Men det går inte. Jag har faktiskt inte gjort något med den. Tack för de roliga stunderna....


Hejdå


Puss<33 :love:

I'm in love

Tja!
 
 
Jag är förälskad!! Vill ni veta vem? 
 
 
 
 
 
 
 
                                                   
 
Marco 13174
SÅ jävla snygga!!! Jag dör!!
Marco 13174
Marco 13174
Marco 13174
 
http://www.scorett.se/woman/1021456
 
Jag fyller ju år nästa lördag ;) Vem vet? Min dröm kanske uppfylls!!
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:

2 november

Tja!

Idag så ja... Väckte Nala mig genom att fråga om jag kunde ta henne till hennes kompis-.- Uppenbarligen blev ju svaret nej. Aja kunde inte sova om så lika bäst att vakna. Fick hjälpa mamma handla-.- Sen åkte jag in till stan för att träffa Rochelle, Maria, deras kompis Ellen och några killkompisar till de. Vi åkte och bowlade och sedan åkte vi och åt buffé. Det var trevligt. Hon fyllde år härom dagen det därför. :) Skulle ju träffa Jessica men hon blev sjuk eller hon var sjuk men det blev värre :(


HejdåPuss<33 :love:

Lov

Tja!
Två träningar i måndags, tisdags och igår. Missade dock en för att jag var sjuk.
Igår träffade jag Leila innan jag skulle träffa Dana och vi kollade på paranomal activity 4! Haha den va bra. Dana skrek som jag vet inte vad-.- Vi åkte hem till mig och och typ fick och la oss. Hon åkte tidigt för att hon skulle typ göra massa grejer, några timmar efter så kom Lisa hem till mig och kollade på film.
Imorgon ska jag på middag och bowling och sen ska jag träffa Jessica.
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:
 
RSS 2.0