Halloween

Igår kväll var jag hos Alex. Jag, hon och Tim kollade på ego och chillade...
Nu är jag hos frisören, jag ska göra rakpermanent. Efter det ska jag träffa Fellan och Leila och några timmar efter ska jag träffa Isabelle.
Kom på att jag måste plugga lite ikväll!

Tränat

Tja! 
Inget roligt att berätta förutom att jag har haft träningar sen i måndags! 
Men nästa träning är på måndag. Imorgon ska jag fixa håret och efter det ska jag träffa Fellan och Leila. Det är vad som är planerat än så länge iallafall.

Lördags
HÖSTLOV

Tja!
Jag har höstlov nu! Väldigt nice! 
Egentligen skulle vi åkt till Norrköping och spelat match men eftersom damerna åker till Luleå så fick 99:orna den. Jag brukar ju jobba på lördagar men min chef har ändrat den så skulle egentligen jobbat idag men vi ska inte spela. Jag jobbar imorgon istället.
Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Rochelle.

Chillar med brödernaSnart lov

Hej! 
Hade en rolig helg!
I lördags jobbade jag och sen så åkte jag till hallen för att kolla på dammatchen som de förlorade. Efter matchen åkte jag hem och gjorde mig iordning sen åkte jag till Rebecca. Vi hade tjejmiddag med några st! Det var väldigt kul. Dagen efter  åkte jag till hallen för att kolla på herrarna med Alex. De vann, jag åkte hem och pluggade sen så åkte jag för att möta upp Alex och Tim. Vi skulle köpa godis och sen gick vi till hallen för att kolla när 99:orna körde RM. Efter det åkte jag hem. Nice helg :) 

Förlust i dam2:an

Tja!
Vi hade match igår mot Skuru. Vi förlorade. Vi var 7 spelare och sen så blev 3 st utfoulade inklusive jag! Gud vad domaren blåste på mig, typ varje gång jag rörde bollen blev det en avblåsning. Men starkt av de fyra som spelade de sista minutrarna! Efter matchen åkte jag hem och sen åkte jag in till stan för att träffa Dana. 


Bilder tagna av K.F

Cute

Fredag

Tja!
Påväg mot skolan nu. Jag har träning sen och efter det ska jag träffa Lisa. Vi ska väl ha filmkväll eller något.
Imorgon har vi match mot Skuru och efter det ska jag träffa Dana.
Haha tråkigt inlägg det blev! Fredag


Intervjun

Hej!
Igår åkte jag och Isabelle till riksdagen för att interjuva en riksdagsledamot från moderaterna. Det var intressant, dessutom fick vi gå in i riksdagskammaren. Det var är en skoluppgift.
Efteråt åkte jag hem och sen till hallen. 


RSS 2.0