28 augusti

Hola!
Vi förlorade både matcherna idag :( Vi kunde ha vunnit men det blev inte så. Mot Norrköping blev det 54-52 och mot Katrineholm kommer jag inte ihåg... Jag gjorde 6 poäng första matchen och 4 poäng andra matchen.


Hejdå


Puss<33 :love:

Utkast: Oct. 27, 2012

Tja!
Fick en allergisk reaktion efter träningen igår. Sist jag fick det var i april-.- Inte lika farligt som de andra gångerna dock. Nu mår jag bättre. Har blivit förkyld bara. Idag va jag och nio andra från laget på statistikutbildning i hallen. Den var lärorikt ;)
Imorgon är det två matcher. Den första är 11.15 mot Norrköping U20 div1 :)


Hejpå


Puss<33 :love:

Sladden är tillbaka!

Tja!
Ska typ åka om fem minuter. Här får ni bilder! :)


Förbreder oss ;) 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

Yes!

Tja!
Snart är det höslov!! Idag får jag min mobil sladd av Klara! Då kan jag lägga upp några bilder!


HejdåPuss<33 :love:

Skolan-.-

Hej.
Jag hinner nog inte hinna skriva något nästa vecka heller. Den här veckan har vart väldigt mycket ;)
Engelska redovisning i tisdag, svenska redovisning i onsdags, medicin prov i torsdags och vård och omsorg prov igår. På måndag har vi prov på de tre revolutionerna. Jag har ju knappt hunnit plugga till det, för att man hade ju två andra prov att plugga till-.-HejdåPuss<33 :love:

Lyckat det blev!

Tja!
Igår hade vi surprise party till Klara! Haha det blev lyckat, hon anade ingenting. Jag glömde min laddare hemma hos henne och laddaren är usb. Så kan inte lägga upp bilder tyvärr.
Thyra, jag, Alice, Tapper och Charlene! Sen så kom det fler senare på kvällen! Dels Adam som jag inte hade sett på länge!
 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

Träning ger färdighet!

Tja!
6 fel på matteprovet, stabilt ;) Haha skoja men idag var sista gången vi sprang den dära jävla mördarbacken!!! Känslan som uppstår efter man har sprungit, är enorm speciellt om man sprang på 27 minuter!! Woop woop. Slog mitt rekord, med un minuto. Den är ju 5.17 km. Jag tog fan i idag, det som snurrade i mitt huvud var att det var sista gången! Jag har sprungit den 15 gånger totalt, som han har skrivit ner tiden. Jag tror det var efter summer camp han började skriva ner. Förbättrat med 6 minuter :)HejdåPuss<33 :love:

Plugg

Hej.
Ingen skola idag, haha som vanligt typ. Det är typ grå förmiddag och sen så är medicinen som är sista lektionen frivillig och innan det är det svenska men vi fick hemma uppgift. Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Två prov nästa vecka. Jag fick 64/66 poäng på mitt medicin prov om smärta. Ingen match i helgen :(Hejdå


Puss<33 :love:

Vinst

Hola.
Damlaget vann sin match och vi vann efteråt med minst 20 poäng eller nåt. Gjorde 10 poäng.

Utkast: Oct. 06, 2012

6 oktober

A på provet, sprungit 8,5 km, kan det bli bättre? ;) Haha ja

Tja! Jag måste bara börja med att jag fick A på provet!! Haha första provet! Det va vård och omsorg, jag va tydligen den enda i klassen som fick A och två fick B, trevligt. Jag satt innan och funderade när hon gick igenom det nya betyg systemet, vad skulle jag få? Trodde typ C eller nåt. Men nej ett A. Vi hade matte prov och idrotts läxförhör idag, det gick väl sådär på matten, hann inte göra klart allt. Efter vi hade idrotts läxförhöret skulle vi ner till Rållis och springa 3 varv(3,3km), haha väldigt surt för att vi springer innan träningen. Idag har jag sprungit 8,5 km sammanlagt, sen så blir det lite mer, för att vi hade ju träning ;) Vi fick reda på att Jag, Alex, Fellan, Frida och Bumba skulle spela U20 matchen med några damlags spelare efter damlags matchen på söndag. Innan det ska vi typ vara i hallen och typ hjälpa till. Nu måste jag tömma disken-.- Hejdå Puss<33 :love:

I'm smiling for you!

Hej!
Plugga till matteprov och idrottsprov tills imorgon då! 
 


 
 
Haha Nala tog lite "coola" bilder på mig!
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:

1 oktober

Här klommer två bilder Kenneth  har tagit.
 
 
 
 
Hejdå
 
 
Puss<33 :love:
RSS 2.0