5 gången

Tja, tja :)
Haha har faktiskt ingen bortförklaring, varför jag inte har skrivit ;)
Vart ska jag börja? Mm... Jag kan berätta vad som hände på helgen.
21 april: På morgonen åker jag till frisören och fixar håret. Skulle träffa Lovve vid förmiddagen så hann åka hem och hälsa på min lila kusin. Sen så åkte jag in till stan och fick vänta en halvtimme för att hon hade missat bussen. Jag gick runt och kollade lite. När hon kom gick vi och åt i kungshallen. Helt random började vi snacka om projext x (en film) och typ några minuter senare bestämmde vi oss för att se den. Den var faktiskt bra :)
Efter filmen när vi va påväg hem i tunnelbannan kände jag hur jag börja må dåligt och jag började få lite svårt och andas och bulor i munnen alltså en allergisk reaktion. Jag var ändå påväg hem så jag tänkte att jag kunde åka till restaurangen där jag hoppades att min mamma var.
Så jag gick från kristineberg till restaurangen, det var hemskt, jag kan inte förklara hur hemskt det va. Hade väldigt svårt att andas och när jag svalde blev det bara ännu värre och om jag sprang ah ni kan ju tänka er själva? Så jag kom till restaurangen, min mamma såg rädd ut. Hon visste inget. Min mamma var så orolig att hon glömde nummret, haha men sen så tänkte hon på näsa, mun och två ögon. :D Men sen kom ambulansen efter kort, jag fick aderenalin och massa mediciner på plats sen så fick vi åka in. När jag var där är det den vanliga rutinen, fråga vad man har ätit, höra hjärtat eller vad det nu heter, efter det får man åka till observations rummet och typ sen blev jag flyttad till ett rum. På söndag fick jag åka hem vid förmiddag och då sa de att jag skulle undvika allt jag hade ätit i lördags.
På måndagen gick jag till skolan, skämdes som fan för att svullnaden hade inte gått ner. Sen så på kvällen hade jag typ en liten tjejmiddag :) Det var trevligt.
På tisdagen hade jag tid på karolinska, skulle egentligen ta blodprov på nånting som jag inte kommer ihåg. Men det blev inte så. Läkaren sa att man måste vänta 2-3 veckor innan man kan ta blodprov för att man har precis fått en allergisk reaktion och att jag hade massa mediciner i kroppen. Jag fick pröva och ta sprutan igen, så jag är helt säker, dock har jag tagit den en gång ;) Och nu måste jag undvika allt som innehåller nöter, frön, soja tills jag tar blodproven. Sen så det gamla vanliga att jag inte får nånting med vetemjöl innan jag anstränger mig. Läkaren sa att om jag äter vetemjöl får jag inte ens springa till bussen, får inte göra nånting som får upp min blodcirkulation.
Rätt så jobbigt att jag måste undvika allt som innehåller nöter, frön och soja. Det är ju nånting man äter varje dag eller rättare sagt åt. Haha te.x. så brukar min mamma baka min solrosfrön.
Haha jag ser att det blev väldigt mycket skrivet.
Hejdå
Puss<33 :love:

Vinare 2012!

Här kommer bilder som typ alla har sett redan! :) De är tagna från olika personer må tro? :D
Så himla stolt!
Hejdå
Puss :love:

Trött efter 14 hypade småungar!

Tja, tja bloggen!
Nice med påsklov! Synd att det är över på måndag :(
Idag hade Nala kalas! Haha det var väldigt kul, jag känner ju alla barnen så det var ett plus! Gud de är så himla söta :D synd att Nala börjar förskolan på hösten :P
Vi hade massa lekar och jag är ju så snäll så jag blåste mer än 50 ballonger själv(dan innan)! Det enda Nala hjälpte till med var att smaka på klubborna-.-
Vad gör man inte för sin lillasyster?
Efter kalaset chillade vi lite hemma sen så åkte jag och Jessica till Bio. Vi kollade på American Pie the reunion. Haha den var väldigt rolig. Juste jag var på bio i Måndags också med Nora och Max då vi såg på Wrath of the titans. Den var bra... :)
Vi tränade bara i tisdags, onsdags och torsdags. Nästa träning är på onsdag. Vi har typ två träningar på två veckor nu, det är för att vi inte har fler matcher och vi ska hinna plugga! Men nu känns det liksom som man kommer få massa tid över?
Hejdå
Puss<33 :love:

GULD I NORRKÖPING!!! WOHOO!!

TJA!! WOHOOO VI ÄR VINNARE 2012 :D SÅ JÄLVA GRYMT!
BILDER KOMMER IMORGON, ÄR SÅ GRYMT TRÖTT :P
Hejdå :love: <3

PÅSKLOV!! :D

Tjatja!
Nu har jag påsklov, tog ledigt pågrund av at vi ska åka till Norrköping :D Kul kul!
Haha igår så dansade alla nior som gick i innerstadskolor i stadhuset :D Haha det var faktiskt kul. Träffade massa man kände ;) Har tyvärr inga bilder.
Ska försöka blogga lite mer nu när det är lov!
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0