Ego boost.

Tja! Här kommer lite bilder på mig ;) Jag har rätt så tråkigt...

Haha nu vet jag vad jag ska göra! En ännu tråkigare grej. Plugga lite innan jag åker.
Hejdå
Puss<33 :love:

Mot Katrineholm

Hej!
Igår så tänkte jag först bara vara hemma men sen så kommer mamma och säger att jag ska ringa frissan och fixa håret, jag gör det och de säger att jag ska komma på en gång. Åker typ hemifrån 10.35 och är där 11 nånting. Jag va klar vid två nånting, skulle gå och kolla på the boys som hade match i thorilds. Blev lite sen så hann bara se typ sista perioden. Efter deras match så spelade Leila och Lily med typ 97:or så jag tänkte kolla lite på matchen sen så skulle jag åka och träffa Dana. Men jag kollade inte lite på matchen fick kolla på hela matchen för att Berra sa att jag skulle sitta sek-.- Haha sitta sek, nånting jag suger på men Joel hjälpte mig :D Efter matchen sprang jag til tunnelbannan och åkte till Kista. Träffade Dana som hade väntat på mig xD Vi kollade på "Hamillton nationen intresse" för att vi inte hann till den första filmen vi egentligen skulle se men men. Filmen va bra men den blev lite långtråkig :P Efter det åkte vi hem :) Det var min lördag, idag söndag ska vi åka till Katrineholm för att möta Katrineholm. Vi vann första gången vi mötte de så hoppas vi vinner igen :) Juste de liger i dam 2!
Glad :)
Gladare :)
Och har ingen gladadre bild.
Hejdå
Puss<33 :love:

Känslan som uppstår när man har sin EGEN dator på skrivbordet!

Hej!
Jag kanske inte har berättat men min dator blev knas så min broder återställde allting :P Det gick väldigt fort men problemet var att det var två operativsystem-.- Som tog väldigt mycket minne ur min kära dator! Så jag har haft en stationär dator i mitt rum i några veckor.
Juste fick provresultet igår! Och jag har anafylaxi ansträningsningsutlösning, vilket innebär att jag inte får anstränga mig när jag har ätit vete, soja och typ omgea 5. Ingen anning vad omega 5 är men aja. Vet inte hur jag ska förklara provresultaten men ska försöka. Om vete halten var under 0,35 så var det helt okej då har jag inget problem med att äta vete innan jag tränar men jag har 0,38 som inte är så okej :P Så nu får jag leva mitt liv med anafylaxi-.- Skönt att veta iallfall vad jag är "allergisk" mot.
Hejdå
Puss<33 :love:

VIDARE I FINAL EIGHT!! :D

Tja tja!
Spelat RM nu i helgen och är vidare!! Så grymt :D Den enda matchen vi förlorade var mot solna med 4 poäng. Fick en allergisk reaktion vid andra halvlek-.- Misslyckade med sprutan så fick åka ambulans in till sjukhuset! Igen... Men det var inte så farligt som de andra gångerna där jag var tvungen att bli inlagd:P Det var tack vare att jag tog tabbleterna och bricanyl innan ambulansen kom :D Aja fick inte spela andra matchen igår av läkaren men jag fick spela idag :) Vi vann den den andra matchen, det va lite jobbigt att spela match efter alla mediciner men, men Så vi är vidare!! Hahah efter den matchen så åkte man ju hem och sen hade vi en till match mot solna branten i dam 2-.- Om jag ska vara ärlig så var den matchen väldigt tuff! Det var väldigt svårt att sätta screen när de tryckte som bara den-.- Men vi förlorade med mindre poäng den här matchen än vad vi gjorde första gången vi mötte de med en match i benna :p
Hejdå
Puss<33 :love:
Det här inlägget skulle typ publiceras i söndags men... ah

Trött!

Tja!
Hehe förlåt om jag inte bloggat på länge, hahah det är börjar bli lite tråkigt :P Hahah jag har ju typ haft bloggen i tre år :P
Första veckan har gått i helvetet dvs skolan. Redan fått läxor och när vi ska ha prov och nationella. På tal om nationella, vi ska ha nationella i spanska... Mm kommer sänka mig till IG!
Idag var det två matcher. Den första var mot Syd Center och andra mot Telge stars( dam 2:an). Första vann vi med typ 80 poäng och andra förlorade vi med typ 40 poäng eller mer. Så jäkla iriterande kan inte sätta den runda bruna bollen i ringen-.- Gjorde fyra poäng på första matchen och vi vann med 86-.- Aja jag ska deppa för mig själv. Imorgon blir det att plugga!HejdåPuss<33 :love:

Am back :)

Hej!
Kom hem igår kväll vid 22.20. Började packa upp lite kläder men orkade inte göra allt för att några skulle till tvätten. Fick som vanligt ont i örona och hörde knappt nånting. Nu är jag hemma och är trött, hade träning idag morse. Haha det va inte en lugn träning direkt massa spring övningar-.- Jag har inte tränat sen matchen som va för typ två tre veckor sen. Så lite jobbigt var det.
Ska berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna. I fredags så bowlade vi med några av pappas kompisar. Jag var faktiskt rätt så bra för att vara mig! Fick typ två strike och fem spare, hehe fick tre spare i rad :D
I lördags var vi på bio, vi såg på mission impossible ghost protocol(den fjärde). Den var grym!! Lätt bästa av de fyra filmerna. Ni måste se den men kolla på trean innan ;) Spänande och rolig!
Haha jag och Tia kom lite sen till bion så vi hann inte kolla på de första minuterna. Haha för att vi var hemma hos farmor, vår faster skulle skjutsa oss till bion.
Vi va uppe i övre våningen och min faster frågar min farmor om hon steker nåt i köket för att det lät som det och hon sa nej så hon gick ner och kollade för säkerhetsskull.
Köket regnade, jag är seriöst. Det kom varmt vatten ur taket, precis under badrummet. Rören hade typ sprängt. Så det kom vatten ur olika håll, de försökte ha hinkar men det hjälpte knappt. Men hon ringde rörmokarn och han fixade det på nått sett. Gissar på att de måste riva upp taket?
Bilder från den 12 november
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0