Långfredag

Tja!
Idag kollade jag på när min bror spelade hockey! Senast jag såg honom spelade var i Aik och det var mer än 4 år sen, har jag för mig.
Det är jättekul och se att han har blivit så bra! Haha och man blir faktiskt stolt som syster när man hör andra säga att han är bra!!
Efter matchen åkte jag för att träffa Leila, Fellan och Lily, vi gick och åt och sen gick vi runt.
Sen var det påsk middag när jag kom hem.Hejdå
Puss<3:love:

Slut med praktik och nu är det lov

Glad påsk gott folk!
Igår var sista dagen på praktiken! Gud vad 4 veckor har flugit förbi, det känns som det va igår jag satt i klassrummet ;) Nä det va en lögn! Men iallafall jag har haft det jättekul att lära känna alla boenden och personal! Så gulliga några boenden va när jag sa att det var min sista dag. Haha en sa "föralltid?, du passar så bra i yrket, pratar bra med patienterna, lycka till, plugga hårt, hoppas du kommer tillbaka". Kommentarer som glädjer än :)
Min handledare rekommenderade mig till chefen så efter juni kanske jag kan börja arbeta som helgarbetare. Kul!
Dessutom gick min slutbedömning suveränt!
Hejdå
Puss<3 :love

Match, praktik, praktik, match och praktik

Hej!
I helgen hade vi match mot Solna U18 och Alvik dam2. Tyvärr så förlorade vi båda matcherna och jag gjorde bara tre poäng på vardera match.
Dessutom har jag praktiserat både dagarna så idag är jag skit trött!
HejdåPuss<3:love:

Mar. 19, 2013

Oj jag menade 10 returer, jag kanske tog typ 11 på andra?

Vinst och förlust

Tja!
Igår vann vi matchen mot Uppsala U18! 64-53 tror jag det blev. Vi ledde med 20 ett tag men sen så blev det att vi vann med 10 poäng. Jag gjorde 8 poäng och 12 returer, har jag räknat ut. Kollade igenom matchen som Kenneth hade filmat. En timme efter matchen var det dags för U20 match. Kul... Haha lite segt faktiskt. Vad finns det att säga om matchen? Än att vi förlorade stort ;) Aja jag gjorde bara 2 poäng den matchen och 13 returer.
Min axel hoppade lite ut led och min tumme är stukad -.-
Idag har jag varit ledig, bara chillade, träning med damerna och juste jag fick en låsning i ryggen som fortfarande gör ont.
Imorgon är det praktik!
HejdåPuss<3:love:

Torsdags

Tjo!
Efter praktiken i torsdags åkte jag till Julia och chillade. Vi kollade på film och åt middag. Det va nice. Nu är jag påväg till Lollo, vi ska typ ha lagkväll :)HejdåPuss<3:love:

Förlust på förlängning

Hej!
Idag hade vi match mot Alvik U18. Det va jämt hela matchen och det blev förlängning tillslut. Ja? Vad hände vid förlängningen? Vi släppte in massa bollar och det förlorade vi på :(
Jag missade typ 5 skott försök så jag gjorde bara 6 poäng idag.
Imorgon är det två matcher i Uppsala, U18 och U20. Tagga!
Hejdå
Puss<3:love:

Vinst igår!!!

Tja!
Igår vann vi matchen mot Järfälla U20 div1. Kändes jävligt nice! Själv gjorde jag 13 poäng!
Juste har inte nämnt något angående min praktik. Min handledare har varit sjuk så jag har inte fått något schema och jag fick både lås och byxor i onsdags. Men annars är det kul och praktisera!
Hejdå


Puss<3:love:

Inget lov men nu är det praktik

Tja!
Nu är lovet slut, medans alla börjar i skolan går min klass i praktik i 4 veckor. Kul!
Dock så är jag typ förkyld så det är ju inte så kul men det går väl bra.HejdåPuss<3:love:

RSS 2.0