22 augusti

Haha tja tja bloggen!
Började skolan igår. Det var väl kul! Massa tjejer!! Det går två killar i min klass åtminstone och självklart massa tjejer. Vi började 09.00 och satt i aulan i typ en timme och lyssnade när rektorn pratade. Efter det fick vi träffa våra mentorer och alla som gick i klassen, gick till ett klassrum. Presenterade sig och så.
Första dagen var det lite stelt, haha jag hade en liten tanke med att typ byta klass eller nåt. Det var ju ändå första dagen, alla är ju inte sig själva.
Men idag började vi 09.30 med att lyssna på en kille från Sveriges Elervkårer och sen så lyssnade vi på en man som pratade om studieteknik. Efter det var en rast i en halvtimme och sen lunch. Efter lunchen fick vi våra scheman och skåp och vi skulle gå till Kungsholmen för att kolla där vi skulle ha lektioner. Innan vi gick ditt så hade våra mentorer delat upp oss i två grupper och vi stog i rad. På en sten grej. Vi skulle nummer ordna våran sko storlek. Efter det började men typ snacka mer. Nu är det roligare för att man har ju lärt känna några fler :)

 
 
 
 
Hejdå
 
 
 
Puss<33 :love:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0