Tjo brreee!

Hej! Har fortfarande paus men kan skriva ett litet inlägg iallfall ;)
Hade match igår mot Täby. Två ord STOR TORSK! Horrible... Efter matchen så va jag vara barnvakt åt Nala och det gick väl bra :P
Imorgon är det skolfoto och spex :D Haha vår tema är 80-talet. Haha men typ 10% av alla i vår klass har nog inte klädder från 80-talet så vi får se hur det blir. Själv ska man ha på sig en afro peruk, höga vinröda strumpor, shorts och troligvits en tröja. Sen så ska jag hålla en skylt där det står "din mamma" och Carlos ska ha en skylt där det står "nej din mamma" :D Haha ni som inte går i min klass, va med i summer camp, går i samma lag i fattar nog inte vad jag menar :D Juste måste leta efter kartonger -.-
Hejdå
Puss<33 :love:

Typ frisk...

Hej, vi har haft dubbel träningar nu i helgen. En på morgonen och sen så eftermiddagen, men jag var inte med i Lördags för att jag hade ont i halsen och snorrrrrig... Så jag kollade på men i söndags så var jag med lite men det blev typ lite värre :P Hehe men som tur var hade vi ingen eftermiddags träning för att vi var så få. Det är väldigt många som är sjuka nu, vi var bara 6 st på träningen idag.
Cup i helgen. LÄNGTAR GALET!! Det är första matchen som vi spelar tillsammans sen vi förlorade åttondel eller semin (kommer inte ihåg) i Göteborg på sudden-.- Hatar när jag tänker på den matchen... Aja..
Gjensidge i helgen!! Tagga galet och dricka massa te :D
Jag har flättor nu för er som inte har sett mig, gjorde det förra lördags. Haha kanske har skrivit det men jag kommer inte ihåg.
Hejdå
Puss<33 :love:
RSS 2.0