Var hemma hos den knäppa Jessica! Hahahah skoja hon är snäll

Hejhej!
Igår var jag hemma hos jessica sovde över också och imorgon ska hon sova över hos mig. Hahaha.
igår så åkte vi pulka. Det var väldigt kul och läskigt. Det var halt. Och man ramlade hela tiden. Hahah.
Sen så hyrde vi filmer. En film som vi hyrde hette the uninvited. VÄRLDENS SÄMSTA KONSTIGAST FILM!!!!! Den var så himla dåligt. '

Det var en flicka  Anna återvänder hem till det vackra familjehuset vid havet efter två år av terapi för att kunna hantera förlusten av sin mor efter en mystisk eldsvåda och systern hade också dött. Men hon inser snart att hemmet inte är sig likt då hennes far  fattat tycke för moderns förföriska sjuksköterska Rachel som enligt storasystern Alex hjälper honom komma över sorgen. Tre gånger per natt Hahah trevligt ;).

Flickorna börjar ganska snart misstänka att den hemlighetsfulla Rachel även har annat i kikaren, hon är skrämmande flink med kökskniven och lite internet research visar att hon inte är den hon utger sig för, och som om inte det vore nog så har en förvriden spökversion av deras mor en tendens att komma kravlandes längs golvet under stormiga nätter och utbrista "Mördare!".
Hon Flickan Anna tror att Alex (systern) är med på riktigt. Det trodde jag var sant men hon drömde att hon var med henne. Det fick man veta i slutet. Hyr inte filmen!
 -.-





Hejdå



Puss<33



Kommentarer
EN MASJÄVEL

det är bara bra! :D va händer annars?

2010-01-04 @ 15:13:34
URL: http://mandyego.blogg.se/
Anonym

den är inte läskig? haha jag blundade nästan hela tiden :)

2010-01-04 @ 16:07:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0